LEJ EN FORRYGENDE 80'ER FEST

Når familien Danmark virkelig skal hygge rykker Bastholm ud med jukeboks-hits, kolde fadøl, professionelle softice-maskiner og kæmpe paellapander.

Ring til Bastholms jukebox udlejning på tlf.: 20 63 27 20 / 22 13 35 70

Læs mere om alt, hvad vi tilbyder her: Vi tilbyder ─ Bastholms Jukebox Udlejning.

FAMILIEN DANMARK HOLDER FEST

Kriser eller ej: Danskerne holder stædigt skruen i vandet, og slår sig løs med maner, når der festes i venners og familiemedlemmers glade lag.

"Og inden for det sidste års tid, har vi absolut mærket fremgang i antallet af udrykninger, når det gælder planlægning og leverancer af begivenheder, som for firma-, familie- eller 80é-fester," siger Søren Bunde Stensbjerg i Ebeltoft.

"Efter vi pensionerede vores vognmandsselskab, syntes min hustru og jeg, at tilværelsen blev et nummer for sat, så da en tidligere chauffør foreslog, at vi gik med i en lille virksomhed, Bastholm-jukeboxudlejning, der som navnet indikerer, blandt andet udlejede musikmaskiner, som de kendes fra film og værtshuse, slog vi til," fortæller Søren.

FRA WURST TIL KARAOKE

I løbet af et par år har musik-butikken foruden model 1946, Chigago jukeboxe udviklet sig en hel del, så fest-udstyrs-konceptet nu også omfatter rekvisitter, som lysanlæg, borde og bænke, kæmpe æbleskive- og stegepander, professionelle sluchice- og softicemaskiner og ikke, at forglemme lyn-kølende fadølsanlæg.

Man er kort sagt leveringsdygtige i massere af fest-oplevelser måske med undtagelse af høj sol, som de fleste værtsfolk dog alligevel lejer sig til, i form af smart telt-musikbelysning, som firmaet også gerne stiller med.

"Vi opdaterer løbende vores jukebokse med de seneste slagere, men garnerer dem naturligvis med ørehængere så langt tilbage, som fra 40, 50 år siden," siger Søren.

Og der er hits og genre i maskinerne lige fra Conchita Wurst, Rod Stewart over Rasmus Seebach til Hansi Hinterseer og meget andet, der imellem.

"Da en bekendt foreslog, at vi introducerede karaoke-anlæg, som de især kendes fra Japan, troede vi ikke rigtigt på ideen." "Men, jeg skal da lige sige, at vi tog fejl," siger Søren Stensbjerg. "Når der er landet et par øl under vesten, syntes folk, det er forrygende morsomt, at give den gas, som sangere eller lytte til."

JYLLAND OG FYNS LAND

"Vores lille biks, er ikke længere baseret på tro og håb om, at det nok går, trods den økonomiske afmatning eller stagnation, udviklingen er vendt, hvilket også spores i form af travlhed med udbringningen af fest-maskiner til private og virksomheder, som igen gør lidt ekstra ud af mange begivenheder," siger Søren. Bastholm leverer således optimisme, udlejer, bringer og henter grejerne overalt i Jylland og på Fyn.