Når festen skal være et hit

Her hos Bastholm Jukebox Udlejning udlejer vi en lang række af produkter, som vil gøre din næste fest til et sandt hit – bogstaveligt talt. Med afdelinger i Ebeltoft og Aalborg har vi mange års erfaring med at gøre utallige fester uforglemmeligt sjove i omegnen af vores afdelinger, Århus, Randers og resten af Jylland.

Alt fra gamle travere til popcorn og disko

Vi har et stort udvalg af jukeboxe, som med deres retro-look er utroligt flotte og festlige at kigge på, derudover indeholder de alt fra gamle klassikere til de næste nye hits. Dine gæster vil elske muligheden for at sætte deres yndlingsnummer på, når danseskoene er kridtet og natten endnu er ung. Foruden jukebox udlejning, tilbyder vi også:

Vi bidrager til den festlige stemning

Fællesnævneren for alle ovenstående produkter er, at de bidrager til en festlig stemning. Hvem kunne fx forestille sig en fest uden velsmagende fadøl? Vi installerer selvfølgelig fadølsanlægget for dig, og vi klarer også rengøring, så du og dine gæster kun behøver at koncentrere jer om det vigtigste: At feste. To populære produkter, der især er oplagte til sommerfesten, er isbaren og slush-ice maskinen, som jo også glæder de små. Det samme gør vores popcornmaskiner, hvor du naturligvis kan få al tilbehøret med. Og hvis festen virkelig skal tilføjes en ny dimension, kan vores karaokeanlæg anbefales. Intet skaber en mere løssluppen og uformel stemning, end en flok gæster der underholder hinanden ved at slippe deres indre rockstjerner løs. Især ikke, hvis du også smider noget diskolys oveni hatten – det er utrolig nemt at arbejde med. Vores højtalere er selvfølgelig også af høj kvalitet, og vi leverer dem naturligvis, når det passer dig.

Kontakt os allerede i dag

Skulle du brænde inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på info@bastholms.dk, 2063 2720 eller 2213 3570. Det vigtigste for os er nemlig, at din fest bliver både sjov og mindeværdig. For mens vores job er en fest, så skal din fest helst ikke føles som et job for dig – det sørger vi for!